Medicină internă

Medicină internă

Ai nevoie de o consultație în Bârlad? Medicii noștri specialiști oferă servicii din specialitatea medicală Medicină internă la cele mai înalte standarde de calitate. Fă-ți chiar acum o programare online sau la numărul 0771636913!

Medicina internă este specialitatea la care ar trebui să apelezi atunci când ai semne și simptome care îți afectează calitatea vieții și ar trebui să faci, de asemenea, controale generale de rutină regulate anuale.

Medicina internă se ocupă de bolile organelor interne (inima, plămânii, ficatul, tubul digestiv, splina, sângele, rinichii, metabolismul, articulațiile, oasele), tratează corpul ca întreg și se ocupă de diagnosticul și tratamentul majorității adulților. Boală (peste 18 ani).

Medicul internist va efectua un examen clinic complet și o serie de investigații de bază, inclusiv analize de laborator (analize care pot detecta disfuncții ale sistemului imunitar, ficatului, rinichilor, inimii, sistemului motor, glandelor endocrine, inflamației, infecției etc.), completând studiul clinic, pentru a determina leziuni ale sistemului digestiv, ale sistemului cardiovascular, ale sistemului pulmonar și ale sistemelor osoase și articulare.